God fortsättning och en bra start!

Efter ett långt och lugnt jullov är det nu dags att rulla igång igen. På mina barn märks det att det är lite motstånd. Även om de, tack och lov, trivs i skolan så är det alltid svårare att få en sten i rullning än att hålla den rullande som ju naturlagen säger. Nu är de i alla fall ute genom dörren och på väg till första skoldagen denna termin.

Och jag ska göra mig i ordning för att åka hem till Märta- Föda med stöd och planera det sista inför vår workshop Aktiv förlossning, prata ihop oss och planera för terminen. I detta rätt ensamma liv som egenföretagare är det fantastiskt att ha en kollega att bolla idéer och tankar med.

Märta Cullhed Enbblom och Eva Grape Ersson

Aktiv förlossning

Den 19:e januari i Uppsala är det premiär för vår workshop Aktiv förlossning som du kan läsa mer om här. På förmiddagen har vi vår Föda Utan Rädsla-kurs och sedan på eftermiddagen har vi denna workshop. Tillsammans blir dessa kurser en heltäckande förlossningsförberedelser. Vi har skapat en workshop som är baserad på evidens men där vi lär ut våra handfasta tips och trix som vi som doulor och barnmorska använder oss av för att underlätta förlossningen för våra födande. Vi kommer tillsammans testa olika ställningar, massage, tryck, använda sjal som hjälpmedel och liknande tillsammans med en teoretisk grund. Vi ger er det vi har saknat.

Uppsala och Västerås

I vår kommer vi också ha profylaxkurser i Västerås vilket ska bli jätteroligt! Sprid gärna ordet om det, då det har varit dåligt med profylaxkurser där. Vi kommer hålla både Föda Utan Rädsla och Aktiv förlossnings-workshop på Yogalistic i centrala Västerås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *