Föda Utan Rädsla-kurs

Din kropp kan föda!

Föda utan rädsla är en kurs som hjälper dig som är gravid att ta fram dina inre resurser för att föda i trygghet och tillit. Kursen stärker och förbereder blivande föräldrar inför förlossningen. 

Att förbereda sig, en profylaxkurs, gör skillnad oavsett om du är orolig eller inte inför förlossningen, om du är omföderska eller förstföderska. Det går inte att förbereda sig för mycket, eller vara för trygg!

Vi lär inte kroppen några nya tekniker utan vi vill ta fram det som redan finns i kroppen och använda denna kunskap. Målet är att leda kroppen mot trygghet och lugn och bort från rädsla och stress.

Ni lär er de fyra verktygen: andning, avslappning, rösten och tankens kraft. De bygger på enkla fysiologiska principer vilka ger tillgång till kroppens inneboende förmåga att föda.

Vi fokuserar en hel del på stödpersonens roll i denna profylaxkurs med mycket praktiska övningar som vi tryggt vägleder er i. När stödpersonen, oftast partnern, vet vad dess uppgift är blir den födande kvinnan trygg. Kursen är till för er båda!

Att gå en kurs och tillsammans förbereda sig inför den kommande förlossningen är en god investering.

Privatkurs

Under en privatkurs kan jag fokuserar helt på er som par och vad just ni behöver. Vi träffas i 3-4 timmar.

Boka privat Föda Utan Rädsla-kurs

Boka privatkurs genom att höra av dig till mig direkt på eva.grape.ersson@gmail.com alt 0707226282

Profylaxkurs i grupp

Ibland kan man vara flera par med vänner som väntar barn samtidigt. Stort grattis till det!

Ni kan då välja att ha en privatkurs tillsammans. Priset per par, om ni är 3 par eller fler, är 1495kr/par.