Det kommer gravidyoga till Enköping

Den här veckan går jag gravidyogalärarutbildningen. Vilken ynnest det är.

Under dessa dagar får jag till mig så mycket kunskap som jag knappt kan hålla mig innan jag får dela med er. Samtidigt har jag fått till mig så mycket mer. Det som inte är fakta eller teknik. Det som är inom oss och gör kunskapen så mycket mera värd.

Innan kursen var jag lite orolig att yogan skulle i vissa avseenden krocka med Föda Utan Rädsla eller annat jag använder mig av. Till exempel det här med andningen. Till min stora lycka har vi genom kursen bara använt oss av samma lugna och ljudlösa andning som i min profylaxkurs.

Gravidyoga. Total avslappning under vilan.

Jag behövde inte vara orolig. Istället för motsättningar har all min vetskap och praktik sedan innan fått ännu en pusselbit i och med yogan. De inkorporeras smidigt i varandra.

Att vara sin egen. Att få vara gravid.

Jag ser fram emot att leda gravidyoga och ge ett tryggt rum för dig att vara gravid i.

Det är inte alltid självklart idag att det finns utrymme och plats för oss i arbets- och familjeliv (i det samhälle vi har nu) att verkligen få vara gravid. Att vänta barn. Nej, det är ingen sjukdom men heller ingenting som går obemärkt förbi. Det är något av det största vi är med om i livet.

Specifika övningar som stärker den gravida kroppen

Vi kommer också göra yoga som väcker kroppen, tränar skonsamt och intensivt för den som vill. Vi kommer få ökad kroppskännedom och tillit till vår kropp. Allt är givetvis bra inför den stundande födseln. Att yoga är i alla högsta grad förlossningsförberedande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *