Anmäl dig till Föda Med Stöd- doulautbildning hösten 2021

Vi håller alla tummar vi har och hoppas på en mer ”normal” höst där vi kan träffas på plats under doulautbildningen. För en till kurs blir det!

Första helgen är 4-5:e september och den andra 2-3:e oktober i Uppsala. Innan dess är det bra att ha läst så mycket att kurslitteraturen som möjligt. Sommaren som väntar oss är ju ett perfekt tillfälle att få nörda in sig och fördjupa sig inom ett så intressant ämne som födande. Böckerna är valda med omsorg och är på både svenska och engelska men ingen av dem är allt för ”tung” och flera finns som ljudbok så det kan passa både i hängmattan och när du klipper gräset kanske.

Varför gå en doulautbildning?

Det finns nog många anledningar till varför en vill utbilda sig till doula. Någon vill ha ett extrajobb vid sidan av studier, för andra passar doulandet bra in i ett redan existerande företag. Någon vill fördjupa sin roll som barnmorska, undersköterska eller läkare. För vissa handlar det om en glöd som inte går att stoppa och för alla ett starkt intresse för födande.

Föda Med Stöd – doulautbildnings sida hittar du här.

Du kan läsa mer om min och Märstas doulautbildning i olika inlägg vi gjort tidigare:

Vad gör en doula och hur blir man en doula?

Vad lär man sig på en doulautbildning?

Vad gör doulor som är så bra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *