Vad händer i vår?

Hela hösten, och nu in på det nya året, har gått utan någon inlägg men det beror på allt annat jag har gjort. Bland annat har jag gått en yogalärarutbildning för att fördjupa mina kunskaper inom yogans stora och fantastiska värld med alla verktyg därifrån som jag kan ta med till er.

Gravidyoga, mammababyyoga och vinyasa flow

I höstas höll jag gravidyogakurser på Uppsala yogaskola där vi med gott om utrymme mellan mattorna på ett smittsäkert sätt kunde fördjupa oss i den växande kroppen, sträcka och stärka och skapa lite space och lugn inför födseln.

Tyvärr har det rådande läget med pandemin gjort att all gravidyoga har ställts in tills vidare. Jag hoppas att vi snart ska kunna starta upp det igen.

I Enköping har jag haft mammababyyoga på torsdag förmiddagar vilket varit en otroligt mysig stund med barn och bebisar. Möjligheten att yoga med sitt barn kommer fortsätta online från och med idag tills läget hur vi får ses blir bättre och fler vill delta på plats. Tänk vad bra ändå att det finns möjlighet att yoga tillsammans men på distans!

mammababyyoga

Youtube-träning

Om du inte har möjlighet att delta lajv tillsammans med oss andra finns det flera kortare yogasekvenser och meditationer och avslappningar på min youtubekanal som jag uppdaterar efter hand. Du kan även hålla koll på Instagram @medvindprofylax och @evagrape_yoga.

Doulautbildning

Nytt för detta år är också att jag och Märta Cullhed Engblom @födamedstöd kommer att hålla vår första doulautbildning. Det ser vi verkligen fram emot. Precis som allt annat under denna konstiga tid har vi fått anpassa oss efter Corona men vi är övertygade om att det kommer bli en bra utbildning. Denna kurs som började sista helgen i februari blev fulltecknad men vi har en ny utbildning med start i september. Den kan du läsa mer om här.

bli doula

Doulauppdrag

Utöver kurser och utbildningar har jag doulauppdrag under våren och är fullbokad fram till augusti.

Jag har också sagt upp mig från mitt ”vanliga” jobb som anställd som jag haft på deltid. Nu kan jag lägga ännu mer av min tid på det här viktiga.

Det blir en spännande vår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *