Kort meditation för dig med bebis

Som nybliven mamma kan det vara svårt att få tid till eller ta sig tid till sig själv och för att ta hand om sig själv.

Men som de säger på flygplanet – Sätt på dig själv syrgasmasken innan du hjälper andra.

Med det här vill jag säga.

Det är en kärleksförklaring att ta hand om sig själv

Ta hand om dig själv så att du orkar ta hand om andra. Om vi inte fyller på oss själva med energi har vi tillslut inget att ge. Så, att ge sig själv det vi behöver är alltså en kärlekshandling till de vi vill ta hand om, vara med och tycker om. Win Win!

You can´t pour from an empty cup. Fyll på dig själv för att kunna ge till andra.

Jag har gjort en kort meditation till dig som är småbarnsförälder. Kanske är du själv hela dagarna med ett litet barn eller kanske med flera barn. Därför har jag gjort denna bara 5 minuter lång så att det om möjligt går att få in den någon gång under dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *