Gravidyoga och mammababyyoga

På torsdag den 27:e februari börjar en ny kurs i mammababyyoga och gravidyoga i centrala Enköping.

Jag tycker att yogan är ett fantastiskt verktyg att lära känna sin gravida kropp och med hjälp av specifika övningar få kroppsmedvetenhet och på ett skonsamt sätt stärka den. Vad det också ger är närvaro, möjlighet att få vara gravid, att känna in kroppen och koppla ihop den med oss själva. Det är ju alltid bra men under graviditeten och under tiden med små barn är det extra viktigt. Yogan är i allra högsta grad även förlossningsförberedande och som profylaxinstruktör förstår jag vilket komplement detta är.

Varmt välkommen!

Du kan anmäla dig här till kursen 27/2 (uppehåll för påsklov)

och till kursen med start 16/4 här. (uppehåll för valborg och Kristihimmelsfärd)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *