Vi ska föda i trygghet!

Med den här bloggen vill jag lyfta fram hur viktigt det är med trygghet när vi föder barn, hur vi kan skapa bättre förutsättningar för positiva förlossningsupplevelser, hur fantastisk kvinnokroppen och födande är och att ni stödpersoner verkligen spelar roll!

. Det är en fysisk och emotionell bedrift att föda och alla kvinnor som gör det, oavsett hur, är starka och modiga. För att föda behöver vi våga. Vi blir alla modigare när vi känner uppbackning och stöd – det gör att vi vågar. Så hur får du mod? Vad gör dig trygg? Vad får dig att våga? Det kommer vi utforska här.

Jag tror att både du som är gravid och du som partner kommer hitta ämnen som intresserar dig här i bloggen.

Jag till höger och ett fantastiskt otroligt häftigt par som just fått sitt andra barn. Tack för att jag fick vara med på er resa. Och tack för att jag får dela bilden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *